Heropening - Corona

Ondertussen zijn we druk in de weer geweest met de nodige maatregelen te treffen voor een veilige opstart op zaterdag 13/06.

Spijtig genoeg kan nog niet iedereen onmiddellijk opstarten, maar wanneer de veiligheidsraad toestemming geeft voor uitbreiding van onze lessen, maken we daar zeker gebruik van.

Daar er maar een beperkt aantal geleiders toegelaten is op het terrein, vragen we aan alle huidige leden van De Woef alsook de nieuwe leden om een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer jullie les willen komen volgen in de toekomst zodat we een veilige uur- en groepsindeling kunnen maken.

Huidige leden graag vermelden bij inschrijving in welke klas en welke instructeur jullie zaten voor de coronastop.

Let op: Indien jullie niet op voorhand ingeschreven hebben en toestemming ontvangen hebben om te starten, mogen jullie NIET naar de hondenschool komen.

Alle administratie moet online gebeuren.

 

We hopen jullie allemaal zo snel als mogelijk terug te zien en rekenen op jullie begrip voor de maatregelen die we moeten nemen.

De veiligheidsvoorschriften krijgen jullie toegestuurd samen met de bevestiging van inschrijving en toelating om te starten. We vragen aan iedereen om deze maatregelen goed op te volgen zodat het veilig blijft voor iedereen.

Hou het gezond en tot binnenkort.